1. Home
  2. |
  3. Over ons

Over ons

Wie zijn wij?

OPHS is ontstaan uit liefde voor Champagnes.

Ondernemer en oprichter Otto Philip Seibert heeft zijn leven lang een speciale band gehad met Champagne’s in de breedste zin van het woord. Hij bezocht de streek in grote regelmaat om kennis te vergaren, de grandeur van het product en om simpelweg te genieten van ‘keldertje in, keldertje uit’ zoals hij dit zo graag benoemd.

In diverse (management) functies werkte Otto voor Restaurant ’t Plein (Joure), Eventcentre Hart van Holland (Nijkerk), Hotel Heerlickheijd van Ermelo (Ermelo), Beachclub O – Hotels van Oranje (Noordwijk) en Escape Amsterdam (Amsterdam).

Gedurende de Corona sluiting van de horeca kreeg Otto van een kennis het verzoek om op zoek te gaan naar een Dom Pérignon Rosé 1992. De persoon in kwestie wilde graag deze fles cadeau doen aan haar dochter, om mee te proosten op diens huwelijk (geboortejaar van de bruid was 1992). Otto zocht de fles en na wat speurwerk kocht hij de fles aan en verkocht deze door aan zijn kennis. De kennis vertelde over de bijzondere fles op de eerstvolgende verjaardag en al snel ontving Otto meer zoekopdrachten voor speciale Champagne’s. Het op verzoek (no cure, no pay) aankopen en verhandelen van Champagnes is een unieke specialiteit van OPHS. Klik hier om een Champagne zoekopdracht in te dienen.

OPHS.Champagnes is officieel opgericht op 1 april 2021. OPHS levert aan particulieren, liefhebbers, sommeliers, horeca, bedrijfsleven en verzamelaars over de hele wereld.

Champagne Leclaire-Thiefaine

Dit boutique Champagnehuis uit Avize (Côte de Blancs) maakt zeer vooruitstrevende en elegante Champagnes, vervaardigd door de jonge en hoogst getalenteerde wijnmaker Constantin Leclaire. Sinds 2022 verkoopt OPHS deze Champagnes exclusief in Nederland.

Assortiment

OPHS heeft een actieve voorraad van +250 Champagnes. In ons assortiment sieren grote bekende Champagnehuizen, Premier en Grand Cru Champagnes, van piccolo tot nebuchadnezzar, vintage en multi vintage maar vooral voor elk moment en voor iedereen. Viert u het samenzijn met uw dierbaren de volgende keer ook met Champagne?

Menu