Filter

Filters

Ontdek de piccolo champagne

Een piccolo champagne flesje is een charmant, klein flesje met een inhoud van 20cl. Dit formaat staat ook wel bekend als een mini champagne flesje en is ideaal voor gelegenheden waarbij je wilt genieten van een heerlijk glaasje bubbels zonder meteen een grote fles te hoeven openen. Het is de perfecte keuze voor intieme momenten en speciale gelegenheden.

Vergelijkbare champagne formaten

Naast de piccolo zijn er verschillende andere champagne formaten, variërend van kleinere tot grotere flessen:

  • Split: 18,75cl – net iets kleiner dan de piccolo.
  • Demi-bouteille: 37,5cl – ook wel een halve fles genoemd.
  • Bouteille: 75cl – het standaard formaat.
  • Magnum: 1,5 liter – twee keer zo groot als de standaard fles.
  • Jéroboam: 3 liter – vier keer de standaard fles.

Elk formaat heeft zijn eigen charme en toepassingsmogelijkheden, maar de piccolo biedt een unieke combinatie van elegantie en gemak.

Perfect voor elke gelegenheid

Piccolo champagnes zijn veelzijdig en geschikt voor allerlei gelegenheden. Hier zijn enkele momenten waarop een klein champagne flesje perfect van pas komt:

  • Picknicks & romantische uitjes: Een mini champagne flesje past perfect in je picknickmand of rugzak. Het is een geweldige manier om een romantisch uitje nog specialer te maken.
  • Feestjes en evenementen: Piccolo champagne flesjes zijn ideaal voor bruiloften, verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Ze zien er chic uit en zijn gemakkelijk uit te delen.
  • Geschenken: Geef een klein champagne flesje als een elegant en verfijnd cadeau. Het is een luxe geschenk dat zeker in de smaak zal vallen.
  • Proeverijen: Wil je verschillende soorten champagne proberen zonder meteen een grote fles te openen? Piccolo’s zijn perfect voor proeverijen, zodat je kunt genieten van een verscheidenheid aan smaken.

Piccolo champagne online bestellen

Het online bestellen van piccolo champagne is eenvoudig en snel. Bij OPHS vind je een uitgebreid assortiment aan mini champagne flesjes, van bekende merken tot exclusieve soorten. Of je nu een feest organiseert of gewoon jezelf wilt verwennen, je kunt gemakkelijk jouw favoriete piccolo champagne online bestellen en thuis laten bezorgen.

Met de veelzijdigheid en het gemak van piccolo champagne flesjes kun je op elk moment genieten van een glaasje bubbels. Ontdek het aanbod bij OPHS en vind de perfecte piccolo voor jouw speciale momenten.

Menu